Seems you have not registered as a member of br2.biz!

You may have to register before you can download all our books and magazines, click the sign up button below to create a free account.

Sign up

Aletta
  • Language: id
  • Pages: 380

Aletta

Aletta Syaquilla, Si gadis polos yang sangat menyukai es krim dan kuota. Si ceroboh yang hampir setiap hari terjatuh hingga lututnya terluka. Kegiatannya sehari-hari adalah men-stalking idolanya, Rion, si artis tampan. Aletta selalu mencari informasi tentang Rion melalui media sosial. Hingga suatu hari, ia bertemu dengan idolanya itu dan menyebabkan terjadinya beberapa masalah. Disisi lain, ada Yuda, sahabat Aletta yang selalu membelikan es krim, selalu mengobati lukanya ketika terjatuh, menggendongnya ketika merasa lelah, dan rela melakukan segala hal tentang Rion. Yuda juga selalu melakukan berbagai cara agar gadis itu melukan segala hal tentang Rion. Lantas, mampukah Yuda membuat Aletta menghilangkan rasa sukanya pada Rion dan berbalik menyukainya? Buku Persembahan Penerbit Hikaru Publishing

Altero
  • Language: id
  • Pages: 340

Altero

Bara adalah seorang cowok mostwanted di sekolahnya. Sehari-hari, hidupnya dikelilingi oleh cewek-cewek yang mencari perhatiannya, dan itu membuatnya tidak tenang. Hingga suatu hari, Bara bertemu dengan cewek tomboy bernama Nanda yang sama sekali tidak tertarik padanya, membuat Bara jadi penasaran. Satu hal yang menjadi tekap Bara, ia harus mendapatkan Nanda. Tidak mudah memang, namun keseriusan yang ditunjukkan Bara membuat Nanda luluh. Sayangnya, tidak semudah itu hubungan mereka terjalin. Nanda kembali merasakan luka lama ketika Bara mulai membohonginya. Bara berusaha memperbaiki keadaan, hingga akhirnya kenyataan buruk lainnya kembali harus dihadapi oleh Nanda. Nanda pun harus memilih; menyerah pada keadaan, atau memperjuangkan apa yang seharusnya ia miliki. Buku Persembahan Penerbit Hikaru Publishing

Outside, America
  • Language: en
  • Pages: 160

Outside, America

The idea of the "outside" as a space of freedom has always been central in the literature of the United States. This concept still remains active in contemporary American fiction; however, its function is being significantly changed. Outside, America argues that, among contemporary American novelists, a shift of focus to the temporal dimension is taking place. No longer a spatial movement, the quest for the outside now seeks to reach the idea of time as a force of difference, a la Deleuze, by which the current subjectivity is transformed. In other words, the concept is taking a "temporal turn." � Discussing eight novelists, including Don DeLillo, Richard Powers, Paul Theroux, and Annie Proulx, each of whose works describe forces of given identities-masculine identity, historical temporality, and power, etc.-which block quests for the outside, Fujii shows how the outside in these texts ceases to be a spatial idea. With due attention to critical and social contexts, the book aims to reveal a profound shift in contemporary American fiction.

Dark Walker
  • Language: en
  • Pages: 168

Dark Walker

Tomoki Naruse has just started his freshman year in high school, and as with all healthy, young men at his age, he's been dreaming of sex. But Tomoki isn't having normal wet dreams like his classmates! In his nightmares, err... dreams... his partner is a man - and to make things worse, Tomoki is on the bottom! Aside from Tomoki's unsettling dreams, high school life is fun - especially with his new, handsome, best friend Yugo Oda. But Yugo is no ordinary freshman - he's involved in mysterious activities that Tomoki can't even begin to imagine!

Asian Popular Culture
  • Language: en
  • Pages: 179

Asian Popular Culture

Asian Popular Culture: New, Hybrid, and Alternate Media, edited by John A. Lent and Lorna Fitzsimmons, is an interdisciplinary study of popular culture practices in Asia, including regional and national studies of Japan, China, South Korea, and Australia. The contributors explore the evolution and intersection of popular forms (gaming, manga, anime, film, music, fiction, YouTube videos) and explicate the changing cultural meanings of these media in historical and contemporary contexts. At this study s core are the roles popular culture plays in the construction of national and regional identity. Common themes in this text include the impact of new information technology, whether it be on gam...

คิริกะ นักสืบสภานักเรียน 3
  • Language: th
  • Pages: 251

คิริกะ นักสืบสภานักเรียน 3

ผมได้เริ่มทำงานในฐานะของเลขานุการในสภานักเรียนซึ่งทำหน้าที่บริหารจัดการนักเรียนกว่า 8,000 คน ช่วงปิดภาคฤดูร้อนแรกของโรงเรียนมัธยมปลายที่มาถึงนั้นเต็มไปอีเวนต์และการเที่ยวเล่นอันแสนสนุกสนาน..... เสียเมื่อไหร่กัน แต่เป็นช่วงที่ต้องจัดการปัญหาที่...

BTS Diary
  • Language: id
  • Pages: 120

BTS Diary

Hai ARMY Indonesia…. Seberapa besar sih cinta kamu sama BTS? 25%? 50%? 100%? Nah buat kamu yang ngaku cinta banget sama RM, J-Hope, Suga, Jimin, Jin, V, dan Jungkook, kamu wajib banget beli buku BTS Diary ini. Wae? Karena buku ini akan mengupas habis segala hal tentang BTS. Dijamin! Kamu bakalan mimpi indah setelah membacanya. Selain itu, banyak banget bonus yang didapat, dan pastinya akan menambah daftar koleksi para Oppa di kamarmu. Warning : buku ini akan menyebabkan para ARMY-deul bahagia, tersenyum, dan ketagihan. Buku kategori entertaiment ini adalah karya dari penerbit HIkaru Publishing

Sketching Manga-Style Vol. 4
  • Language: en
  • Pages: 200

Sketching Manga-Style Vol. 4

  • Type: Book
  • -
  • Published: 2011-10-01
  • -
  • Publisher: Unknown

None

BTS Diary Session 2
  • Language: id
  • Pages: 120

BTS Diary Session 2

Heyho ARMY di seluruh Indonesia…. Akhirnya setelah kita mengupas habis all about BTS di buku BTS Diary 1, sekarang kita kembali membahas perjalanan dan prestasi BTS selanjutnya. Memang ya, yang namanya membahas tentang BTS itu nggak pernah ada habisnya. Pasti ada aja hal unik dan seru yang bisa kita ulas. Seperti biasa nih, selain membahas hal-hal terbaru tentang BTS, buku ini juga memberikan bonus-bonus spesial untuk kalian para ARMI. pokoknya, nyesel deh kalau kalian nggak beli buku ini. Buku persembahan penerbit Hikaru Publishing

Ultimate Manga Lessons
  • Language: en
  • Pages: 144

Ultimate Manga Lessons

  • Categories: Art

Graphic-sha Publishing, the first to release manga manuals, proudly announces a new pocket-sized series, How to Draw Manga: Ultimate Manga Lessons. A unique project featuring 100% fresh and new content, this series is a must-have for those seeking to create authentic manga. Once you start reading, you won't want to stop!